Renovering

Planerar du att renovera eller bygga ut din fastighet? Låt oss veta vad du önskar och förväntar dig. Med lång erfarenhet av renoveringar och utbyggnader ser vi till att hitta den bästa lösningen för ditt hus. Det finns mängder av olika varianter på hur du kan förändra ditt hus på relativt enkla sätt. Alltifrån att förlänga huskroppen, bygga på en våning, lägga till frontespis eller en huskropp i vinkel till att bygga en helt ny separat byggnad vid sidan om, som sammanlänkas med huset. Möjligheterna till att renovera och bygga ut med oss på MolnlyckeHus begränsas endast av din fantasi.

Sakkunniga och engagerade hantverkare med god framförhållning

För oss handlar varje nytt projekt alltid om att leverera 100% i allt. Därför ser vi till att tillsammans med våra samarbetspartners alltid sätta den bäst lämpade på rätt uppgift. Varje medarbetares spetskompetens ska utnyttjas på rätt ställe. Vårt kontaktnät är stort och väletablerat vilket gör att vi kan leverera högsta kvalité i allt vi gör. Givetvis kan du använda dig av ROT-avdraget vid din renovering.

 

Låt oss vägleda dig i processen

Det finns inga så kallade standardlösningar på hur man renoverar eller hur man bygger till. En korrekt och bra tillbyggnad eller renovering ska anpassas efter det befintliga i fastigheten vad gäller både stil, material och teknik. Att sätta sig och skissa på en noggrann detaljplan är därför att föredra. Härifrån kan vi på MolnlyckeHus sedan utgå när det kommer till hurdan tillbyggnad du tillåts göra, var på tomten den kan placeras samt andra krav eller restriktioner som kan finnas.

 

Renovera tryggt och smidigt med MolnlyckeHus

Varje renovering och tillbyggnad är unik. Vill du veta mer kring vad dina byggprojekt skulle kunna hamna på för slutkostnad? Tveka inte på att ta kontakt med oss redan idag. Att jobba med oss ska alltid kännas så okomplicerat som möjligt.