Om oss

Om oss

Molnlyckehus AB är ett familjeföretag som funnits i Härryda i snart 20 år. En av våra främsta styrkor ligger i vår kunskap och erfarenhet av nyproduktion, renovering och tillbyggnation gällande framförallt privatbostäder och villor. Vi besitter ett väletablerat kontaktnät med närområdets näringsidkare och privatkunder. Majoriteten utav våra förfrågningar kommer ifrån intressenter i närområdet som hört talas om oss. Vi bygger specialritade hus samt nyproduktioner från lokala hustillverkare som Husesset, Fiskarhedenvillan, Vimmerbyhus och Vällsjöhus.

Förtroende

Drömmen om att bygga sitt egna hem, en så kallad  nyproduktion, eller en totalrenovering kan vara en av livets största investeringar. Då är det viktigt att man som privatkund väljer en entreprenör som man känner förtroende för. Se till att entreprenören har förtroende i närområdet, referenser att lämna och om entreprenören har ett ryckte där entreprenören är villig att göra det där lilla extra för att just du ska bli nöjd.

Kvalitet

Kvalitet är grunden till hållbara konstruktioner, funktionella hem och nöjda parter. Det är självklarhet för oss att alltid ta hänsyn till kvaliteten och diskutera den med dig.
Vi arbetar utifrån riktlinjer satta för vår bransch som tar hänsyn till både säkerhet, kvalitet och hållbarhet. Exempelvis byggarbetsmiljösamordnare BAS-P/BAS-U.
Vi har följande certifikat: Upnor Academy, Vattensäkra Sverige och säker vatten. Vi är också utbildade inom BKR.

Vem ansvarar för vad?

Vi håller i alla kontakter, ser till att allt görs i rätt ordning och att alla tar sitt ansvar. Eftersom vi bygger för dig som privatkund är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg. Därför involverar vi gärna dig i ditt projekt innan spaden är i marken och ser till att du alltid upplever dig lyssnad på. På detta sättet har vi lyckats undvika onödiga missförstånd.

Respekt för varandras tid

Att respektera varandras tid är något av det viktigaste i ett byggprojekt. För oss är en deadline en deadline. Det gäller alla våra medarbetare och samarbetspartners.
För att leverera efter dessa kärnvärden gör vi noggranna urval när vi rekryterar medarbetare. Det är viktigt att alla har hög arbetsmoral, är lyhörda, flexibla och själva
tror på vår värdegrund.