Villa LZ

En god barndoms vän, hade en långvarig dröm om att bygga sitt drömhus – ett stenhus på en kulle. För att förverkliga denna vision vände dem sig till MolnlyckeHus.
Genom att dela sina idéer och önskemål med MonlyckeHus skickades kunderna till våra arkitekter.
Deras dröm började sakta ta form. Genom noggranna planer och expertis blev byggprocessen smidig och trygg.
Resultatet var en spektakulär stenbyggnad, en symbol för familjens dröm och MolnlyckeHus förmåga att förverkliga det omöjliga.
tillbyggt garage med gjutet bjälklag.

Vill Ni uppleva den ultimata boendeupplevelsen med ett stenhus av Ytong lättbetong

Oöverträffad brandsäkerhet och hållbarhet
Ytongs stenblock är obrännbara och angrips inte av röta, mögel eller svamp, vilket ger dig en trygg och säker boendemiljö. Med en 100% återvinningsbar och oorganisk produkt investerar du i ett hållbart och miljövänligt boende för generationer framåt.

Andningsvänligt och allergivänligt inomhusklimat
Tack vare sin diffusionsöppna struktur andas Ytongs stenblock, vilket skapar ett sunt och behagligt inomhusklimat fritt från allergiframkallande ämnen. Njut av frisk luft och en hälsosam miljö för hela familjen.

Energieffektivitet och kostnadsbesparingar
Med sin utmärkta värmeisolering sparar du pengar på uppvärmningskostnader. Ytongs stenblock har en perfekt balans mellan isolering, täthet och värmetröghet, vilket ger ett jämnt och behagligt inomhusklimat utan dyra temperatursvängningar.

Underhållsfritt och tidlöst
Ett stenhus av Ytong är underhållsfritt och motståndskraftigt mot väder och vind, vilket ger dig en lång livslängd utan kostsamt underhåll. Njut av ett tidlöst boende med stor valfrihet på ytskikt både utvändigt och invändigt.

Snabbt, smidigt och säkert montage
Tack vare det smidiga monteringssystemet med tunnfogslim och utan armering minimeras risken för köldbryggor, vilket förenklar regleringen av inomhusklimatet.
Upplev en smidig och säker byggprocess med Ytongs stenblock.

Investera i ett stenhus av Ytong lättbetong och njut av en trygg, hälsosam och kostnadseffektiv boendemiljö för hela familjen!
Kontakta oss idag för att ta steget mot ditt drömboende.

Projektinformation

  • Projekttyp: Nyproduktion

  • Område Landvetter Härryda

  • Byggmetod: Nyproduktion av Stenhus