Villa HW

Upptäck det exklusiva stenhuset i Mölnlycke – ett mästerverk av design och hållbarhet. Byggt med Ytongs 365mm lättbetongblock för optimal isolering och ett sunt inomhusklimat. Två våningar med gjutet betongbjälklag för maximal stabilitet och hållbarhet samt tysnad från övreplan.

Skräddarsytt efter kundens vision

Molnlyckehus lyssnade noga på kundens önskemål om ett personligt hem med distinkt karaktär. Genom nära samarbete och transparens säkerställdes att varje detalj motsvarade visionen – från den unika planlösningen till de genomtänkta materialen.

Energismart och miljövänligt boende

Stenhusets massiva lättbetongväggar ger utmärkt isolering och värmetröghet för låga uppvärmningskostnader. Det diffusionsöppna materialet andas och skapar ett sunt och behagligt inomhusklimat. Dessutom är lättbetongen 100% återvinningsbar och fri från allergiframkallande ämnen.

Robust konstruktion med hög kvalitet

Betongbjälklagen bidrar till husets robusthet och skapar en stabil grund för de två våningarna. Varje rum är noggrant planerat för optimal funktionalitet och komfort. Resultatet är ett harmoniskt hem av högsta kvalitet som möter familjens alla behov.

Upplev själv detta mästerverk i hållbart boende – ett unikt stenhus skapat med passion av Molnlyckehus för att överträffa dina förväntningar. Boka oss för ett framtida stenhus

Projektinformation

  • Projekttyp: Nyproduktion

  • Område Mölnlycke, Härryda

  • Byggmetod: Stenhus av lättbetong