Attefallshuset – Heidi

Attefallshus

Pris: fr. 330 000  inkl. moms

Area: 30 kvm

nockhöjd: 1,10 meter

Upptäck det exklusiva Attefallshus ” Heidi ” – En perfekt lösning för dig som söker extra boyta med stil!

Attefallsspecialisten har sedan 2014 fokuserat på att leverera attefallshus av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Med över 20 olika modeller att välja mellan är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig hitta det perfekta attefallshuset för just dina behov och önskemål.  Vi ser fram emot att kunna erbjuda Attefallsspecialistens högkvalitativa produkter till våra kunder i Göteborgsområdet. Oavsett om du behöver extra boyta, ett hemmakontor eller en gäststuga, har vi nu lösningen för dig.

Ett ljust och rymligt komplementbostadshus som maximerar varje kvadratmeter. Med en byggnadsarea på 30 kvm och en boyta på 23 kvm erbjuder detta smarta hus allt du behöver för ett bekvämt boende.
Nyckelfördelar med Attefallshuset ” attefallare Heidi ”

– Effektiv planlösning med rymligt allrum, fullutrustat kök och smart förvaring
– Sovrum med plats för dubbelsäng
– Tillgänglighetsanpassat badrum
– Möjlighet till extra sovplats på loftet
– Flexibel inredning som anpassas efter dina behov
– Fullt isolerat för året-runt-bruk

” Heidi ”  passar perfekt som gästhus, ungdomsboende eller som en fristående lägenhet. Den smarta utformningen gör att huset känns större än sina faktiska mått på 8,45 x 3,55 meter.

Som ledande byggföretag i Göteborg erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Vi kan anpassa ” Heidi ” efter Era önskemål, vare sig det gäller färgval, inredningsdetaljer eller mindre layoutförändringar.

Priser – 2024 – vi skickar gärna offert.
Nyckelfärdigt – = 920 000  inkl. moms.
Byggsats – =  330 000  inkl. moms
(exklusive grund och markarbeten)

Elegant Design och Funktionalitet

” Heidi ” har ett välplanerat allrum med ett fullt utrustat kök, en rymlig hall med gott om förvaring, och ett sovrum som rymmer en 160 cm bred dubbelsäng. Badrummet är tillgänglighetsanpassat och utrustat med dusch, toalett, handfat och en kombimaskin för tvätt och tork. Loftet med en nockhöjd på 1,10 meter erbjuder en mysig plats för övernattning eller extra förvaring, perfekt för två personer.

Flexibel och Användarvänlig

Detta komplementhus är designat för att möta dina behov året om. Fullt isolerat och byggt enligt reglerna för Attefallshus, kan ” Heidi ” anpassas för olika användningsområden. Ska huset användas som gästhus? Inga problem – badrummet kan enkelt minskas för att ge mer utrymme åt huvudrummet. Dessutom kan du välja att placera huset på plintgrund eller platta på mark, beroende på dina preferenser.

Unika Anpassningsmöjligheter

Vi vet att varje kund har unika önskemål, därför erbjuder vi möjligheten att göra små förändringar i ritningarna, såsom spegelvändning eller justering av fönster och väggar, för endast 3 000 kr. Vill du att vi ritar in huset på din situationsplan? Det fixar vi för 2 500 kr. Allt för att du ska kunna förverkliga just din vision av ett drömhus.

Enkel och Trygg Beställning

Beställning av ritningarna görs enkelt via vårt formulär under fliken Attefallshus på vår hemsida. För en kostnad av 12 500 kr inkl. moms får du kompletta arkitekt- och konstruktionsritningar samt en brandskyddsbeskrivning. Ritningarna inkluderar även konstruktionsritningar med u-värdesberäkning, V/A-ritningar och en detaljerad ventilationsbeskrivning. Observera att ritningarna är skyddade enligt upphovsrättslagen och får endast användas för den specifika fastighet de är avsedda för.

Vill du få en Virtuell Rundvandring – Upplev ” Heidi ” på Dina Villkor maila oss..

Utforska ” Heidi ” från bekvämligheten av ditt hem med vår virtuella rundvandring. Klicka på ’Load Model’ nedan för att starta och få en känsla av hur ditt framtida boende kan se ut. För bästa upplevelse, välj Standard under Rendering Techniques i fliken View.

Fritidshus, Gästhus eller Eget Boende – Valet är Ditt

Oavsett om du drömmer om ett fritidshus, gästhus eller ett permanent boende, är ” Heidi ” den perfekta lösningen. Med sin klassiska design smälter huset vackert in bredvid både traditionella och moderna hus, såsom New England-stilen. Anpassa exteriören med valfri fasadkulör och takbeklädnad för att skapa ett hus som verkligen speglar din personliga stil.

Låt fantasin flöda och skapa ditt drömboende med komplementbostadshuset ” Heidi ” – ett flexibelt, smart och elegant hem som passar perfekt för alla dina behov. Kontakta oss idag för att komma ett steg närmare ditt nya drömboende! Önskar ni ändra i planlösningen får vi hjälp av
Dreams & Coffee

Kontakta Oss  Ring oss på 031-380 20 00 eller maila info@molnlyckehus.se för mer information och offert. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Boka ett möte med oss

Är intresserad av att bygga ditt nya hus med oss?