Herrgårdslängan Pulpet

Attefallshus

Pris: fr. 870 000kr

Area: 30 kvm

Mått: 8,45 x 3,55 m

Nockhöjd: 3,85 m

Herrgårdslängan Pulpet – Tidlös elegans möter modern komfort

Välkommen till en ny era av exklusivt boende med Herrgårdslängan Pulpet – där klassisk charm smälter samman med modern livsstil i perfekt harmoni. Detta är inte bara ett hus, det är en upplevelse som förhöjer din vardag och skapar ett hem att längta till.

Låt dig inspireras av:

Yttre Elegans:
Den välbalanserade exteriören andas herrskapsherrgårdens stilrena utstrålning, med en fasad som förenar klassiska detaljer och harmoniska proportioner. Herrgårdslängan Pulpet smälter in naturligt i sin omgivning och ger ett visuellt tilltalande uttryck som sticker ut på ett sofistikerat sätt. En fasad som andas tidlös herrgårdselegans och fångar blickar
Ett generöst och ljusflödande inre som öppnar upp för oändliga möjligheter
Flexibla storleksalternativ anpassade efter dina drömmar: 25 kvm, 30 kvm eller större

Oavsett om du söker ett charmigt gästhus, en kreativ ateljé eller ett avskilt hemmakontor, erbjuder Herrgårdslängan Pulpet den ultimata balansen mellan funktion och estetik. Föreställ dig morgonkaffet i ett rum badat i naturligt ljus, eller kvällar spenderade i en ombonad miljö som omfamnar dig med sin sofistikerade design.

Inre Komfort:
Steg in i ett ljust och luftigt inre som öppnar upp för oanade möjligheter. De generösa rumsstorlekarna, de högkvalitativa materialvalen och det genomtänkta layouten skapar en levande miljö som inbjuder till avkoppling och inspiration. Oavsett om du vill inreda ett mysigt gästhus, en kreativ ateljé eller ett avskilt hemmakontor, erbjuder Herrgårdslängan Pulpet den perfekta plattformen.

Anpassningsbar Design:
Herrgårdslängan Pulpet finns tillgänglig i flera storlekar, från 25 kvm upp till rymligare alternativ, för att möta dina exakta behov. Denna flexibilitet ger dig möjligheten att skräddarsy ditt drömhem och anpassa det efter din livsstil och dina önskemål.

Exklusiv Livsstil:
Herrgårdslängan Pulpet är mer än bara ett hus – det är en inbjudan till en elegant och bekväm livsstil. Njut av dina morgonkaffe omgiven av naturligt ljus, eller slappna av i den ombonade miljön under kvällarna. Denna pärla förenar funktion och estetik på ett sätt som gör den till en riktig pärla på bostadsmarknaden.

Skräddarsy ditt Drömhus:
Kontakta oss idag för att utforska alla möjligheter med Herrgårdslängan Pulpet. Våra experter hjälper dig att välja den perfekta storleken, planera en optimal layout och anpassa ditt hem efter dina unika önskemål. Tillsammans förverkligar vi din vision och skapar ett hem som du kommer att älska i många år framöver.

Redo att förverkliga din dröm? Våra erfarna experter står redo att guida dig genom processen, från planlösning till färdigt hem. Vi skräddarsyr varje detalj för att passa just dina behov och önskemål, och tillsammans skapar vi ditt personliga paradis.

Tekniska höjdpunkter:

Byggarea: 30 kvm
Mått: 8,45 x 3,55 m
Nockhöjd: 3,85 m
Högkvalitativa material genomgående
Fullt utrustat kök och badrum med golvvärme

Pris:
Herrgårdslängan Pulpet 30 m2 – 870 000  inkl. moms  (nyckelfärdigt)
( exklusive grund och markarbeten)  

info  maila oss offert 

 

Boka ett möte med oss

Är intresserad av att bygga ditt nya hus med oss?